top of page

KALUSTEET MITTATILAUSTYÖNÄ

Suunnittelemme, toteutamme ja valmistamme mittatilauksena niin kauniit ja käytännölliset huonekalut, mittatilauskeittiöt, ruokapöydät, kiintokalusteet ja säilytysratkaisut kuin mitkä tahansa tarkkuutta ja luovuutta vaativat projektit.Suoritamme myös rakennuspuusepäntyöt remonttikohteessa. Rakennamme myös terassit, katokset ja pergolat (katso lisää täältä).

 

Uskalla unelmoida - me toteutamme kyllä!

KEITTIÖT

Suunnittelemme ja toteutamme uniikit mittatilauskeittiöt, saarekkeet/niemekkeet tai muut keittiöösi toivomat osat puusepän käsityönä verstaallamme Kirkkonummella. Keittiömme ovat nykyaikaisten standardien mukaiset kaikilla haluamillasi varusteilla. Kauttamme saat juuri oman näköisesi keittiön suomalaisena käsityönä!

KIINTOKALUSTEET & SÄILYTYSRATKAISUT

Suunnittelemme ja toteutamme puusepän käsityönä kiintokalusteet ja erilaiset säilytysratkaisut vaatehuoneista kaapistoihin. Kauttamme saat juuri omaan tarpeeseesi ja tilaasi sopivan kalusteen!

HUONEKALUT

Suunnittelemme ja toteutamme puusepäntyöt käsityönä, pitkälti vanhoja perinteitä kunnioittaen.
Olemme erikoistuneet massiivipuukalusteisiin, jotka suunnittelemme asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme kuitenkin monipuolisesti erilaisia puusepän käsityötaitoa vaativia töitä ja esineitä.